Skip to content
Anders-Kaijser_Sverige_edit
Monica Hatlestad03 Apr 20231 min read

Noova Energy systems åpner kontor i Stockholm

Nå kan også bedrifter i det svenske markedet få de beste og mest effektive løsningene for å redusere energiforbruk og karbonavtrykk. 

Vi er stolte av å kunne dele at vi nå har åpnet kontor i Stockholm, og er klare for å ta på oss utfordringen med å tilføre dokumentert verdi til energimarkedet i Sverige! 


EOS-systemer og sensorteknologi for energiovervåking og kontroll


Noova Energy Systems har lenge vært en av de ledende leverandørene av energiteknologi i Norden, og tar nå steget videre ved å opprette et eget kontor i Sverige. Anders Kaijser er ansvarlig for den svenske satsningen, og kommer fra tilsvarende stilling som VD i Kundkraft. 

– Jeg er veldig glad for nå å få muligheten til å lede Noova Energy Systems sin virksomhet i Sverige. Selskapet tilfører avansert teknologi for å overvåke, analysere og identifisere tiltak for å redusere energiforbruket, for på denne måten bidra til en mer bærekraftig drift, forteller han. 


Kontroll og bærekraftige alternativer


Selskaper står overfor store utfordringer når det gjelder å administrere og kontrollere energiforbruk og tilhørende kostnader. Høye priser, volatile priser, komplekse energitariffer og manglende forståelse av hvordan forbruk påvirker energikostnader gir i sum en opplevelse av å ikke ha kontroll over eget energiregnskap.

– Det ønsker vi å endre på, og med Noova Energy Systems kan vi tilføre svenske selskaper mer kontroll, redusert energiforbruk, reduserte energikostnader og flere bærekraftige alternativer, sier Anders Kaijser.

Mange bedrifter sitter på store mengder energidata som kan benyttes til å redusere energiforbruket sitt og dermed skape en mer bærekraftig profil. Vi ønsker å hjelpe virksomhetene med å utnytte tilgjengelige data for å ta kontroll over forbruket og forenkle administrasjon av energikostnader.

– Gjennom Noova sitt avanserte energiovervåkningssystem får bedrifter muligheten til å ta kontroll over eget energiforbruk, legger Anders Kaijser til. 


En energieffektiv fremtid


Noova Energy Systems tror på en bærekraftig fremtid. Som utfordrer i energimarkedet ønsker vi å tilføre selskaper i Sverige et bærekraftig, teknologibasert og kostnadseffektivt alternativ til de store el-selskapene.

– Vi i Noova Energy Systems er stolte av vår sterke miljøprofil og fokus på å redusere karbonavtrykket. Vår avanserte teknologi og sterke miljøprofil kan bidra positivt til kampen mot klimaendringer, og vi vil fortsette å utfordre de etablerte aktørene i markedet med et fremtidsrettet og lønnsomt verdiforslag. 

RELATERTE INNLEGG