Skip to content
Man in front of computer EOS system
Even Gjesdal14 mar 20231 min read

Velkommen til Energibloggen!

Vi er stolte av å kunne introdusere Energibloggen!

Historisk har strøm og andre energikilder vært noe vi har tatt for gitt at kan leveres i ubegrenset mengde og til lav pris. Nå kan vi trygt si at denne virkelighetsoppfatningen har endret seg. Energimarkedet preges nå av skyhøye priser, volatile priser, mulige kapasitetsbegrensninger og fokus på bærekraftig virksomhet.

Noova bistår virksomheter med teknologi, innsikt og forståelse av hvordan de forskjellige parameterne påvirker energihverdagen, og hva som kan gjøres for å redusere energikostnader og forbedre bærekraftsprofil.

 

Publikum

Ved å publisere kunnskapsartikler på vår blogg, Energibloggen, retter Noova søkelyset mot å få innsikt og kontroll over energibruken. Vi ønsker å hjelpe deg og din virksomhet med å ta gode, lønnsomme og bærekraftige beslutninger.

Artiklene er skrevet for deg som driftssjef, daglig leder eller økonomisjef for selskaper innen industri, eiendom og kjedevirksomhet, og som daglig jobber for å holde kostnader nede og drive energieffektivt og bærekraftig.

 

Temaer

Vi lanserer bloggen med artikler relatert til energiforbruk og energisparing, som for eksempel:

 

I artiklene fremover vil du også finne lenker til lengre kunnskapsartikler du kan laste ned gratis, som for eksempel guidene:

1 til 2 ganger i måneden vil våre eksperter publisere kunnskapsartikler på bloggen. Deres ekspertise er å hjelpe bedrifter som din til å redusere energiforbruk og tilhørende energikostnader.

 

Forventninger

Vårt mål er å videreutvikle Energibloggen med nye tema som kan bidra til å hjelpe deg og din bedrift mot en mer energieffektiv og bærekraftig hverdag.

Bloggen vil også være et sted hvor vi kan kommunisere med kunder og samarbeidspartnere. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, og du må gjerne abonnere på bloggen, legge igjen kommentarer, eller dele og kommentere artikler som denne på sosiale medier.

Noova vil oppfordre deg til å besøke Energibloggen med jevne mellomrom, og ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Takk for at du leser og besøker oss.

RELATERTE INNLEGG