Skip to content
Noova_brand_01-1010230
Noova Energy Systems07 Nov 20231 min read

Noova nominert til innovasjonspris

Verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year, gjennomføres for 22. gang i Norge. I november er det regionskåringer, og landsfinalen går av stabelen i februar 2024, melder EY på sine nettsider.

– I årets program har vi med et knippe dyktige regionale finalister som virkelig evner å tenke nytt, se muligheter og skaper varige verdier og arbeidsplasser, forteller Ina K. Rosenberg, ansvarlig partner for vekstskaperprogrammet i Norge.

Rosenberg forteller at kandidatene representerer et bredt spekter av bransjer; fra blant annet teknologi, klær, fisk, oljeservice, kantine- og helikopterdrift.

Kandidatene skaper vekst, arbeidsplasser og bærekraftig utvikling


En uavhengig jury, under ledelse av Hans-Petter Mellerud i Zalaris ASA, bestemmer hvem som går til landsfinalen i februar.

– Verdiskaping er drivkraften som former og transformerer samfunn. Gjennom kreativitet, entreprenørskap og hardt arbeid skaper vi ikke bare økonomisk vekst, men også muligheter, arbeidsplasser og bærekraftig utvikling. Vi i EY er stolte av å sette verdiskaping på agendaen, sier Rosenberg.


Takk til kunder, team og partnere

– Å bli satt på kartet blant 36 vekstselskaper, på tvers av bransjer og fylkesgrenser er gøy. Å bli anerkjent sammen med noen av de mest innovative selskapene i regionen er ekstra givende, forteller Monica Hatlestad, CMO i Noova.

– På den regionale kåringen 14. november finner vi blant annet Envirex AS, som leverer banebrytende subsea-løsninger. Vi finner også Munu AS, Norges største leverandør av digitale verktøy for serveringssteder, fortsetter Hatlestad.

Vi i Noova vil takke kunder, team og partnere for engasjementet. Denne nominasjonen gir oss ytterligere motivasjon til å jobbe for innovasjon, innsikt og bærekraft i vår bransje.

KOMMENTARER

RELATERTE INNLEGG